< Etusivulle
Direct Telecom

4G mobiililaajakaista

4G mobiililaajakaista on vaivaton tapa hankkia nettiyhteys Espanjaan. Mobiililaajakaista ei vaadi asennustöitä,  sinun tarvitsee vain liittää se virtalähteeseen internetyhteyden muodostamiseksi.

Mobiililaajakaista kulkee mukanasi
Tarvitsetko internet yhteyden kotiin, loma-asunnolle, hotellille tai leirintäalueelle? 4G reitittimen voit ottaa mukaan minne Espanjassa menetkin.
Liittymä jonka voit laittaa tauolle poissa ollessasi
Lähdetkö Suomeen kesäksi? 4G Flexit liittymän voit laittaa tauolle poissa ollessasi jolloin maksat ainoastaan 6,04€/kk!
Laitteet
Lähes rajaton netti nopealla 4G yhteydellä
Valitse itsellesi sopiva datapaketti aina 450GB/kk asti. 4G nopeus vaihtelee alueittain. Maksiminopeus 100MB/s.
Suomenkielinen asiakaspalvelu
Ongelmatilanteissa autamme tarvittaessa myös suomeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Miten 4G Flexit mobiililaajakaista toimii?

+

Laite vastaanottaa 4G signaalin samalla tavalla kuin vastaanotamme yhteyden matkapuhelimissa ja jakaa internetyhteyden käytössä oleviin laitteisiisi WiFi yhteydellä. Reitittimessä on lisäksi kolme liitintä joihin voit yhdistää laitteesi verkkokaapelilla.

Liittymät ja hinnat

+

MÄÄRÄAIKAISET LIITTYMÄT:
4G FLEXIT 200GB 48,39€/kk
ja vain 6,04€/kk poissa ollessasi.
12kk määräaikainen sopimus.

4G FLEXIT 450GB 60,49€/kk
ja vain 6,04€/kk poissa ollessasi. 
12kk määräaikainen sopimus.

LYHYTAIKAISET LIITTYMÄT:
4G RENTAL 200GB 54,44€/kk
Min. 1kk sopimus. 

4G RENTAL 450GB 66,54€/kk
Min. 1kk sopimus. 

Miten laite otetaan käyttöön?

+

4G mobiililaajakaista ei vaadi asennustöitä asuntoosi. Laite on toimintavalmiudessa kun liität sen verkkovirtaan. Tämän jälkeen voit yhdistää laitteesi internetiin WiFi yhteyden avulla. Löydät WiFin nimen ja salasanan laitteen pohjassa olevasta tarrasta.

Mitä 4G mobiililaajakaistan käyttöönotto maksaa?

+

Käyttöönotto on ilmainen mutta perimme 60€ panttimaksun toimitetusta laitteesta. Panttimaksu palautetaan kun haluat lopettaa palvelun käytön ja palautat laitteen hyväkuntoisena.

Voinko laittaa yhteyden tauolle poissa ollessani?

+

4G Flexit liittymän voit laittaa tauolle kun palvelu on ollut ensin käytössä yhtäjaksoisesti vähintään 2 kk. Tauko aktivoidaan ilmoittamalla siitä meillä sähköpostitse vähintään 5 työpäivää ennen kuukauden päättymistä. Saat palvelun takaisin käyttöön ilmoittamalla meille siitä arkipäivisin 24 tuntia ennen haluttua aktivoimispäivää. Yhteyden ollessa tauolla maksat ainoastaan 6,04€/kk

Toimiiko 4G yhteys alueellani?

+

Voit tarkistaa 4G signaalin kuuluvuuden alueellasi tästä linkistä

Mitä tehdä jos alueellani on heikko signaali?

+

4G mobiililaajakaistassa on mahdollista käyttää Espanjan kolmea suurimpaa  operaattoriverkkoa. Mikäli signaali on heikko voimme vaihtaa operaattorista toiseen. Tämä ei vaadi käyntiä luonasi eikä verkon vaihdosta veloiteta.

Mitä tehdä jos datapakettini raja meinaa ylittyä?

+

Maksamalla 15€ kertamaksun saat lisättyä kuluvalle kuukaudelle 100GB tiedonsiirtoa 4G FLEXIT 200GB ja 4G RENTAL 200GB liittymiin.

Tilaa 4G mobiililaajakaista

Valitse haluamasi liittymä ja täytä alla olevat kentät. Voit lähettää tietosi myös sähköpostitse tai WhatsAppilla. Liittymän toimituksen yhteydessä peritään 60€ panttimaksu joka palautetaan kun haluat lopettaa liittymän tilauksen ja palautat reitittimen hyväkuntoisena.

Liitä mukaan kuva passistasi painamalla alla olevaa "Choose a file" painiketta. Voit lähettää kuvan myös sähköpostitse osoitteeseen hola@digimi.es tai alla olevaa WhatsApp kuvaketta painamalla.

Kiitos tilauksestasi. Olemme pian yhteydessä!
Hups! Jotakin meni pieleen, tarkista täyttämäsi kentät ja yritä uudelleen. Voit myös lähettää tiedot sähköpostitse osoitteeseen: hola@digimi.es